Tre män och en båt

Hur man kastar pengar i sjön…

Regndikt

Posted by kottvar on July 13, 2007

Då sol sig gömma

och moln fälla sin gråt

kan vi bara glömma

att få måla vår båt

4 Responses to “Regndikt”

 1. mr C said

  Va fin! Hoppas det är uppehåll imorgon. Isåfall ska jag montera den lilla styrenheten jag just byggde färdigt. Den har överlevt mina hemmatester, hoppas den överlever marin miljö också. Jag är jäkligt nöjd med att jag lyckades bygga in henne i en så trång låda, det hade jag nog aldrig väntat mig när jag började skissa.

 2. mr C said

  Planen för ikväll var att jag skulle ta en öl i baren på restaurangen där jag arbetar, efter avslutat arbetspass, som en skön inledning på semestern. Så blev det dock inte, eftersom de jag tänkt ta ölen med hade hunnit försvinna innan jag slutat.

  Istället cyklade jag ner till (posi-)Donken och installerade min automatiserade pumpstyrning. Hade egentligen bara tänkt inleda arbetet, men det var såpass rogivande att jag lika gärna kunde göra klart hela rasket, när jag ändå var igång.

  Efter två mindre (och ganska lättåtgärdade) missöden och en hel del svordomar så fungerar hon nu enligt planerna. Underbar känsla! Hoppas bara att hon tål miljön.

  Helt klart skönt att inleda semestern med att avsluta ett långt och snårigt projekt. Sen var det ju den där ölen då… Den hade också suttit fint. Men man kan inte få allt! Något säger mig att jag kommer ta igen den innan helgen är över.

 3. kottvar said

  Gött som en sill!

 4. Frida said

  Hihi, VAJJERT!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: