Tre män och en båt

Hur man kastar pengar i sjön…

The Flaw!

Posted by kottvar on July 24, 2007

Det drar ut på tiden. Huruvida tiden är tänjbar eller ej vet jag inte med säkerhet, men det känns i alla fall som om den kan bli seg. Vi fick mera gjort förra sommaren. Orsakerna till detta är främst två: vi jobbar mycket mycket mer än vi gjorde för ett år sedan. Zoid var då arbetslös och jag fick först i våras den dumma idén att samtidigt heltidsjobba, renovera båt samt skriva D-uppsats. Dessutom har vi haft jämrans otur med vädret. Att slipa och måla är måttligt lämpligt när det regnar.

Vid primärinspektion av Mr C’s senaste uppfinning magnetstyrd nivåvakt (tror jag det är) noterades att den nog sköter sitt jobb utmärkt. Däremot behöver den flyttas lite för om man skulle köra igång propellern bleve den mos. Högst troligen lättfixat, men uppfinnaren är hos föräldrarna och inspekterar Vänerflottan så jag avvaktar tills han är tillbaks.

Även om de ännu inte är i prima skick tycks det mig vara ett bra steg framåt med container och Folkabuss. Förrförra ägaren hade klistrat bussen full med cykelklistermärken. Stolle-Claes, som vi köpte den av, hade nöjt sig med att smycka den med ett enda stort. “FUCK THE LAW” fyllde bakrutan. Det passar honom betydligt bättre än oss, så jag tog och byggde om lite. Så att folk ska få något att fundera över. Kom gärna med förslag på vad det kan tänkas betyda, för det har forskningen ännu inte fastställt.

uck.jpg

2 Responses to “The Flaw!”

  1. Kina said

    Enligt Mr Longman och hans dictionary betyder flaw först och främst: “a fault or weakness that makes something not perfect”. Uck måste vara den engelska fonetiska stavningen på det svenska ordet ack. Så betydelsen blir att man suckar lätt över något som inte är helt perfekt. Eller kanske: även solen har sina fläckar.

  2. kottvar said

    Precis som Folkabussar har sina rostfläckar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: