Tre män och en båt

Hur man kastar pengar i sjön…

En av fyra väggar

Posted by kottvar on September 1, 2007

Som jag tidigare nämnt har vi jobbat oerhört mycket i sommar, men tyvärr inte med själva båten. Vi har ju såntdäringa lönearbete också. Bra för plånboken och investeringsmöjligheterna, sämre för renoveringshastigheten. Men vi kan delvis skylla ifrån oss på den regniga sommaren också, inte en kvadrat har blivit målad på själva båten. Containern får sig dock en del kärlek nu. Idag och igår har jag byggt hyllor. Otroligt mycket roligare än det låter! Eftersom containern används som förvaringsutrymme samtidigt som jag pysslar med att inreda den (konntäjlern) blir det en ganska oortodox process. Ena långväggen är så gott som klar – men bara ena långväggen. Jag måste nämligen flytta runt grejerna hela tiden för att komma åt. Det ska bli en stor lättnad när första hyllan är klar. Gissningsvis blir den det imorgon.

Mr C hotade igår med att ge en gammal vän till honom en guidad tur ombord. Som tur var låg jag hemma och sov, för vännen är numera någon slags maskinist. Maskinrummet är, skall erkännas, det skabbigaste på hela båten. Därför ingen bild idag.

One Response to “En av fyra väggar”

  1. mr C said

    Jag var för sliten för att orka ta mig ner till kajen på hela helgen, så det blev inget med det. För övrigt är han nog snarare någon form av befäl eller sjöingenjör. Fatta inte riktigt, men han verkade ganska upphetsad när jag berättade om kajen, så det ska nog gå bra. Sen snacka vi kontainer, då berättade han om något Maersk-fartyg som tar 14 000 kontainrar. Shit va många, där skulle man kunna bygga en fräck koncept-stad, tänkte jag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: