Tre män och en båt

Hur man kastar pengar i sjön…

Limpremiär mm

Posted by kottvar on April 23, 2008

OK, skit samma så länge. Jag lägger in bilderna senare, när jag fattar bättre. Dock ganska övertygad om att det är vår värd som tokat till det.

En bra grej med studier är att man får mycket gjort. Särskilt sånt som inte har med studierna att göra. Nu är det dock tämligen frivilliga studier så det är väl ingen katastrof. Än. Det kommer, proffessor Olle, det kommer.

Hur som helst begick jag för några dagar sedan limpistolspremiär. Den övre gummilisten till konntäjlerns styrbords dörr har hängt och slängt för vinden sedan alldeles för länge. Både jag och Zoid har gjort varsitt misslyckat försök att reparera. På det tredje ska det ske! Det var ganska roligt att köra limpistol. De flesta pistoler är säkert roliga, men den här har ju förmågan att laga. Andra tar mest sönder. Så kräver den ingen licens heller och kostar max en hundralapp. Min oro var att smältlimmet inte skulle fästa ordentligt. Ett av de tidigare misslyckade försöken gick nämligen ut på att använda astuffa industrilimmet PL400. Troligen var felet den gången dock att just den tuben var för gammal. Som det mesta annat jag bygger kräver det att en del tid passerar innan ordentlig utvärdering kan göras, men än så länge ser det bra ut.

Då jag för tre dagar sedan begick årets slip-premiär på ett av styrbords fribord kom det en flytbrygga guppande i älven helt på egen hand. Den kanske ville ut och röra på sig. Fastnade vid Tärnan gjorde den i alla fall.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: