Tre män och en båt

Hur man kastar pengar i sjön…

Übertechnung

Posted by kottvar on November 13, 2008

Muskelkraft inlånades i form av Lars MacGyver och Mönsterås-Micke. Inte de mest bredaxlade killarna men bra på de flesta andra sätt. Zoid hade fått för sig att vi skulle börja med att ta upp Reservdonken. Jag var väl inte överdrivet entusiastisk. Dels tänkte jag att hon kanske skulle behövas i samband med övertäckningen, dels hade jag redan fått båtgranne Foppas ord på att låna hans kran till upptagning. Dessa argument ignorerades dock av övriga deltagande som med handkraft gjorde ett försök att få henne över kajkanten upp på vagnen. Inte blev min åsikt mer hörd av att båtgranne Pekka kom körande. “Häng på en tamp i min bogserögla” sa han. Jag tänkte att nu blir det väl till att laga plastbotten till våren men se jag hade fel för det gick så smidigt så. Tur de ignorerade mig.

Till övertäckningen noterades helt snart att inköpt finpressenning inte räckte till. Bågarna var nämligen betydligt högre än jag först räknat med. Ytterligare pressenning inköptes och så körde vi på så gott vi kunde i regnet tills mörkret och övriga sysslor gjorde att vi lämnade det hela bara nästan klart. Idag nytt besök. Zoid hade redan gjort en hel del. Kvar är att täcka in sidorna, men där duger det med lättviktspressenning. Ävenså behövs bågarna stöttas upp något. Med detta konstaterat drack vi utomhus-kaffe och pratade om Lidlkorvsbesvikelse och strutsprocent.

Läste i morse professor Rothsteins artikel om bloggandets baksidor. Tur denna blogg nästan alltid håller sig borta från politik. Det finns så fantastiskt många idioter ändå.

08111203

08111205

08111302

08111303

One Response to “Übertechnung”

  1. Kina said

    Vad är väl finanskriser jämfört med Lidlkorvsbesvikelse?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: