Tre män och en båt

Hur man kastar pengar i sjön…

Utländer

Posted by kottvar on February 2, 2009

Mässan i Düsseldorf var enorm. Sjutton hallar varav flera skulle kunna svälja hela Göteborgsmässan. Det fanns såklart inte en chans att tillgodogöra sig allt, ungefär som på Hultsfred. Fast nyktrare. Men trots magvärk, övermättnad och ibland för många trånga bullriga tyskar tyckte jag att det var kul och åker kanske dit igen någon gång. De svenska båtarna verkade såklart bäst.

Eftersom mitt båtintresse inte i huvudsak ligger åt gigantiska lätt kitschiga glasfiberbåtar hade jag minst lika stor behållning av morgonpromenaden längs Rhen. Tyskarna har, likt holländarna och kanske några fler, vett att flitigt använda sig av pråmar för transporter längs sina vattendrag. Trafiken tycktes oändlig. Jag tror bestämt jag ska sätta mig på den där stranden någon varm dag, ha med kamera med stativ, en campingstol och ett sexpack fin-öl. Sen får kompisarna dra med mig på lite hackfleish när de tycker det är dags.

Det har varit för kallt för snickrande. Dessutom har även Zoid varit ute och rest, fast betydligt längre söderut än undertecknad. Har varit nere på kajen och tittat till henne bara. Slängt lite skräp, tagit med tross hem på tvätt.

img_3735

img_3709

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: