Tre män och en båt

Hur man kastar pengar i sjön…

Glugg

Posted by kottvar on September 3, 2010

Båtgranne Calle ringde och väckte mig på förmiddagen. Han undrade om jag kände till att någon ämnade köra iväg med grann-containern och därmed gjorde åverkan på vårt fina och hos somliga tydligen impopulära extra-tak. Det gjorde jag inte. På grund av förkylning gjorde jag mig ingen stress till kajen. När jag framåt eftermiddagen anlände för inspektion kunde jag notera att det hos oss mycket populära extra-taket klarat sig hyggligt även om vissa stöttor får fixas till någon gång före första snön. Jag gladdes även åt att nu kunna göra lite rostlagning på den blottade sidan. Framifrån ser det ut som om container-raden tappat en framtand. Kanske var det en mjölk-container.

Som medlem i fartygsföreningen har man rätt till att ha en container på kajen. Man kan även ansöka om att ha ytterligare en. Den i mitten är Posidonkens, den direkt bredvid delar vi med Calle.

One Response to “Glugg”

  1. Zoid said

    Det är ju fan att det skall till storsläggan från myndigheterna för att det skall hända nåt rejält på kajen. I vanliga fall går ju allt i snigeltempo… Föreningen borde få påhälsning av Miljökontoret en gång i kvartalet, kanske vi kan få väck diverse skrot och “användbara fordon” vissa samlar på sig… ;)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: