Tre män och en båt

Hur man kastar pengar i sjön…

Skadeglädje

Posted by Zoid on January 2, 2011

Har inte varit nere på kajen på 6 veckor eller så, men Kottvar var nere i mellandagarna. Tydligen så ligger Lärkan på botten igen… Föreningen hade börjat hugga upp henne innan vintern slog till och hon gick samma öde till mötes som Ziva. Lite skadeglad blir jag ju, för det var ett jävla pikande från magsura gnällspikar i styrelsen när Ziva låg på botten. Dessutom kommer de få ett helvete med att bärga resterna av Lärkan med tanke på att hon är ännu mer rutten än vad Ziva vad (som knäcktes i fyra delar när vi bärgade henne…).

Men på nåt sätt så är väl det här mitt fel också, trots att jag inte ens är medlem i föreningen längre…

5 Responses to “Skadeglädje”

 1. karlstad igår said

  Men vart är bilderna på Lärkan?
  Säg inte att Kottvar åkte ner till hamnen naken igen…

 2. kottvar said

  De komma, de komma, från pepparkakeland endera dagen. Sen det här med att Zoid inte är med i föreningen längre; rent tekniskt är det båtarna som är medlemmar.

 3. Zoid said

  Det finns flera bilder på Lärkan från tidigare besök på botten, enda skillnaden är att hon bara är ett skrov nu… Sedan har ju Kottvar helt rätt i att det egentligen är båtarna som är medlemmar, men eftersom jag har tagit en paus från båtägandet på obestämd framtid så har jag inget med föreningen att göra (och det kommer heller inte att ändras i framtiden så länge inte föreningens medlemmar tar sitt ansvar och får föreningen på fötter…)

 4. Annika said

  Hejsan igen Kottvar och god fortsättning! :-) Hoppas att helgerna varit bra. Jag har en bild (smakbit) på Vestvåg/Posidonken om du vill se. Den är från tidigt 80-tal, dvs inte speciellt gammal (det finns alltså äldre) men trevlig. Kan jag maila den till dig på något sätt, möjligen?

  • Anonymous said

   Jag har ant mailadressen så du kan ta bort den. Tyvärr vill min mail inte vara med och leka just nu, men jag gör ett nytt försök om en stund. Håll tummarna!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: